x

MTB Kup Srbije 2016

MTB Kup Srbije održaće se u nedelju, 28. avgusta 2016. godine, u Šidu, u organizaciji Biciklističkog kluba Jednota i Biciklističkog saveza Srbije.

Ovogodišnji MTB Kup Srbije održaće se na kružnoj stazi (dužina velikog kruga 3700 m, dužina malog kruga 1500 m) u izletištu Lipovača u Šidu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) i UCI.

Programom MTB Kupa Srbije predviđeno je održavanje sledećih trka: Poletarci (dečaci i devojčice), mlađe kadetkinje – 3 mala kruga; Mlađi kadeti, kadetkinje, parasajkling – 5 malih krugova; Kadeti, juniorke, hobi sport – 3 velika kruga; Hobi fan – 1 mali krug; Seniori, U23 – 6 velikih krugova; Seniorke, juniori i mastersi – 4 velika kruga.

Pravo učešća na MTB Kupu Srbije imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: poletarci, poletarke, mlađe kadetkinje, mlađi kadeti, kadetkinje, kadeti, juniorke, juniori, hobi sport, hobu fan, seniori, seniorke, mastersi, parasajkling.

Napomena:
* Podela startnih brojeva na mestu starta najkasnije do jedan sat pre starta.
* Organizator snosi troškove organizacije trka, ostale troškove i troškove smeštaja snose sami klubovi učesnici takmičenja.
* Trke se voze po Tehničkom pravilniku UCI, pravilniku BSS i Propozicijama takmičenja.
* Takmičari moraju posedovati licencu za 2016. godinu izdatu od strane BSS.
* Svojim startom svi takmičari usvajaju Propozicije takmičenja i voze na vlastitu odgovornost.
* Organizator ne odgovara za štetne posledice pričinjene učesnicima karavana i trećim licima, a svi prekršaji u sklopu trke su u nadležnosti Sudijskog kolegijuma.
* Svi učesnici su dužni da se na stazi ponašaju tako da ne ugrožavaju ni sebe ni druge i bez pogovora poštuju sva upozorenja data od strane funcionera na startu i cilјu ili u toku trke.
* Svi takmičari moraju biti propisno odeveni, nositi zaštitne kacige, koristiti tehnički ispravan MTB bicikl.
* Kazne i žalbe prema Kodeksu kazni BSS.
* Organizator zadržava pravo izmena i dopuna Propozicija o čemu je dužan da obavesti vođe ekipa najkasnije 1 sat pre starta trke.

Program takmičenja:
  • 11:00 - Start prve trke
  • Ostale trke održaće se po završetku prethodne.


Više informacija o MTB Kupu Srbije možete dobiti putem telefona na broj 0648633512 (Slobodan Radovanović) i/ili i-mejla mikicobe@gmail.com


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.08.2016. do 28.08.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Biciklistički klub Jednota; Biciklistički savez Srbije
Mesto: Šid
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...