Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja 2016

20, Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja održaće se u subotu i nedelju, 24. i 25. septembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Sri Chinmoy maraton tima Srbije.


Ovogodišnji Beogradski ultramaraton samoprevazilaženja, na kojoj se očekuju maratonci iz nekoliko okolnih zemalja, održaće se na kružnoj asfaltnoj stazi dužine 1,3 Km, na Kalemegdanu (Donji grad).

Programom Beogradskog ultramaratona samoprevazilaženja predviđene su  sledeće trke: Trka samoprevazilaženja na 6 sati; Trka samoprevazilaženja na 12 sati; Trka samoprevazilaženja na 24 sata; Kao i ranijih godina, održaće se i štafetna trka timova na 12 sati.

Pravo učešća na Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički spremnim, u nekoj od sledećih kategorija: Muškarci do 50 godina; Muškarci preko 50; godina; Žene do 50 godina; Žene preko 50 godina; uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ ca za učešće na Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja obavljaće se putem online formualra na sajtu http://rs.srichinmoyraces.org

Za najuspešnije takmičare/ke Beogradskog ultramaratona samoprevazilaženja predviđene su sledeće nagrade: Trofeji za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu u muškoj i ženskoj konkurenciji; Trofeji za prvoplasirana takmičara/ke u kategoriji preko 50 godina u muškoj i  ženskoj konkurenciji ; Medalje za sve učensnike koji završe trku; Diplome za sve učesnike koji završe trku.

Napomena:
* Svi učesnici trče na sopstvenu odgovornost i potrebno je da budu fizički spremni za trku i da imaju prethodno iskustvo u trčanju na duge staze.
* Svoju spremnost za trku i preuzimanje lične odgovornosti potvrđuju svojim potpisom na prijavi na dan trke. * Učesnicima mlađim od 18 godina neće biti dozvoljeno da učestvuju ni u jednoj od ultramaratonskih trka samoprevazilaženja.

Program manifestacije:
  • 12:00 - Start trke na 24 sata
  • 21:00 - Start trke na 12 sati
  • 12:00 - Start trke na 6 sati
  • 21:00 - Start štafetne trke na 12 sati

Više informacija o Beogradskom ultramaratonu samoprevazilaženja možete dobiti putem telefona na broj +381 (0) 616 347 469 i +381 (0) 11 245 202.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 24.09.2016. do 25.09.2016.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Sri Chinmoy maraton tim Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://rs.srichinmoyraces.org/

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski polumaraton 2017
+ Dunavski polumaraton 2016
+ Novosadski maraton 2016
+ Coca-Cola Happy run 2016
+ Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg d...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...