x

Fudbaleri Srbije stigli u Katar na SP

Fudbaleri Srbije stigli u Katar na SP

Ekspedicija Srbije stigla je na mesto samita najboljih selekcija sveta u Kataru. Na aerodromu u Dohi, Orlovima je priređen spektakularan doček, domaćin se zaista potrudio da se već u prvom susretu sa Katarom, selektor Stojković i reprezentativci osećaju veoma prijatno. 


Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022


Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022


Bilo je tu i muzike, igre, male predstave u režiji domaćina, ali i naših navijača koji su dočekali Orlove, sve kao najava događaja koji sledi. Zaista je privilegija biti u Kataru među najboljim selekcijama sveta, poruka je i domaćina koji ne krije da ovo Prvenstvo sveta svima treba da ostane u lepom sećanju. Pre svega po pitanju organizacije, a svi se nadamo, i rezultata. Srećno, Orlovi!



Fudbalska reprezentacija Srbije od danas boravi u Kataru, gde je 24. novembra (20.00) očekuje prvi meč na Prvenstvu sveta protiv Brazila. Četiri dana kasnije rival Orlovima biće Kamerun (11,00), a 2. decembra na programu je meč sa Švajcarskom (20.00). U danu kada su Orlovi stigli u svoju bazu u Dohi, selektor Dragan Stojković govorio je za sajt Fudbalskog saveza Srbije… (Izvor: FSS)



Datum: 19.11.2022. Autor: FSS

PROČITAJTE JOŠ...