x

Rukometaši Radničkog maksimalno motivisano na vitezove sa Vračara

Rukometaši Radničkog maksimalno motivisano na vitezove sa Vračara

Dva vezana trijumfa su ulila maksimalnu dozu samopouzdanja rukometašima Radničkog koji u tom raspoloženju očekuju duel 8. kola Arkus lige u kome će ugostiti ekipu Obilića iz Beograda u subotu 12. novembra u svojoj SBB dvorani Jezero. Vitezovi sa Vračara su se i prethodne sezone pokazali kao neugodan rival i tvrd orah, a Kragujevčani, koji se trenuno nalaze na petom mestu na tabeli, su imali polovičan uspeh u duelu sa njima, pa će susretu pristupiti maksimalno oprezno i skoncentrisano.

Očekuje nas teška i neizvesna utakmica jer igramo protiv ekipe koja zna kako se igra rukomet i kako se pobeđuje i kod kuće i na strani, što su već dokazali ove sezone. Ozbiljno smo shvatili ovaj duel i tako se krajnje motivisano i spremamo za njega. Daćemo sve od sebe da uz pomoć naših vernih navijača, koje ovim putem pozivam da budu uz nas, trijumfujemo i da bodovi ostanu u Kragujevcu i tako zacementiramo mesto pri samom vrhu tabele, najavio je susret osmog kola sa beogradskom ekipom, juniorski reprezentativac iz redova Radničkog Boško Stanisavljević.

Početak utakmice je zakazan za 16:30 sati, a pravdu će deliti sudijski par Marko Sekulić i Vladimir Jovandić iz Pančeva.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa koji ne mogu da prisustvuju utakmici, obezbeđen je link sa direktnim prenosom utakmice.


Datum: 10.11.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...