x

Punom snagom na Banjicu po nove bodove

Punom snagom na Banjicu po nove bodove Foto: SPD Radnički

Dobra partija i trijumf, uprkos ispadanju u revanš meču CEV Kupa, kao i nedavna pobeda nad aktuelnim šampionima, Vojvodinom, odbojkaše Radničkog je napunila samopouzdanjem i verom u svoju snagu i moć pred nastavak takmičenja u BPŠ Superligi. Voljom žreba, Radnički će i u trećem kolu za protivnika imati jakog protivnika i starog rivala, ekipu Crvene zvezde koja će ih ugostiti u SC „Voždovac“ na Banjici u nedelju 30. oktobra, gde će pokušati da nastave pobednički niz koji su započeli.

Crvena zvezda je uvek neugodan protivnik i pružaju odlične partije na svom terenu. Mi smo u dobrom ritmu i puni samopouzdanja nakon maksimalnog trijumfa nad šampionom. Motiva sigurno neće faliti, atmosvera u ekipi je sjajna i na nama je da izađemo na teren, nastavimo da igramo u tom dobrom ritmu i kao i do sada agresivno i odlučno dođemo do pobede, izneo je očekivanja pred nedeljni susret, srednji bloker Nikola Goić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a podsećamo da su u proteklom šampionatu oba nedeljna rivala zabeležila po jedan trijumf i to na gostujućem terenu.

Datum: 28.10.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...