x

Vatreno krštenje na trenerskoj klupi

Vatreno krštenje na trenerskoj klupi Foto: SPD Radnički

Na nedavno odigranim prvenstvenim utakmicama drugih ekipa Radničkog, na klupi se u svojstvu pomoćnog trenera našlo i jedno dobro poznato lice, prvotimac Miloš Barudžić. Svestrani Miloš (25) je uz igračku karijeru završio fakultet sporta i stekao zvanje trenera u sportu, a od nedavno je vlasnik trenerske licence druge kategorije Rukometnog saveza Srbije. Jedan od idola mlađih generacija pogona Radničkog je tako u jeku igračke karijere seo na vruću trenersku klupu, a izneo je impresije sa trenerskog debija:

Bilo je zadovoljstvo biti deo obe ekupe u drugačijoj ulozi. Osećaj je čudan i mislim da mi treba navikavanje na takvu vrstu posla. Polako se uključujem u rad sa mladima, ali još ne razmišljam o nekim zvaničnim ulogama koje idu u tom smeru. Mlad sam i imam još vremena da se pokažem i dokažem kao igrač.

Nakon prvog iskustva, koja uloga ti se čini lakša?

Lakše je biti igrač u svakom slučaju, kao trener se u nekim situacijama osećam bespomoćno. Ali sve u svemu, lepo je družiti se sa decom i pogledati rukomet iz neke druge perspektive, zaključio je novopečeni trener Miloš Barudžić.

Datum: 19.10.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...