x

Rukometni savez Srbije i kompanija Voda Vrnjci nastavljaju uspešnu saradnju

Rukometni savez Srbije i kompanija Voda Vrnjci nastavljaju uspešnu saradnju Foto: RSS

Predsednica UO Rukometnog saveza Srbije, Milena Delić i komercijalni direktor kompanije Voda Vrnjci, Dušan Vučić danas su u Staroj Pazovi u prisustvu članova našeg nacionalnog tima, Mijajla Marsenića i Dejana Milosavljeva, potpisali ugovor o nastavku uspešne saradnje


- Rukometni savez Srbije teži da napreduje i bude uspšan u svakom segmentu, a na tom putu namje potreban i uspešan partner. Svakako, jedan od naših uspešnih partnera je kompanija Voda Vrnjci. Ovim potpisivanjem nastavljamo uspešnu saradnju i na zajedničkom smo putu da mi budemo uspešni na sportskim terenima, a Voda Vrnjci u tržišnoj utakmici. Hvala vam što nas podržavate, hvala što ste uz nas, što ste nas prepoznali kao dobre partnere i verujem da će u budućnosti saradnja biti na ovakvom, pa i na višem nivou. Želela bih takođe da čestitam momcima na jučerašnjoj pobedi protiv Finske i da se iz Slovačke vrate sa nova dva boda, rekla je predsednica UO RSS, Milena Delić.


Uoči svečanoj potpisivanja sporazuma o nastavku saradnje komercijalni direktor kompanije Voda Vrnjci, Dušan Vučić je istakao:


- Želeo bih pre svega da se zahvalim Rukometnom savezu Srbije na mogućnosti da nastavimo uspešnu saradnju i da zajednički ostvarimo zapažene rezultate. Čestitao bih reprezentaciji na pobedi u Novom Sadu, poželeo bih da u nedelju proslavimo još jednu pobedu i da idemo putem pobednika zajedno. Kompanija Voda Vrnjci ima dugu tradiciju, prepoznali smo da je dobro pomagati u sport i ulagati u nešto što donosi rezultate. Rukometni savez je nešto što donosi rezultate i što je budućnost našeg sporta i smatram da ćemo zajedno doći do tih rezultata, zaključio je Vučić. (Izvor: RSS)



Datum: 13.10.2022. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...