x

Pioniri Radničkog ugostili idole

Pioniri Radničkog ugostili idole Foto: SPD Radnički

Većina dece koja se bavi sportom ima pozitivnu identifikaciju i uzore, trudi se da ih oponaša i gaji njihov stil igre. Svojom igrom, borbenošću i odnosom prema dresu i grbu, prvotimci Radničkog su duboko ušli u srca mlađih generacija. Dvojica od njih, Stefan Stanojev i Miloš Barudžić su nastavili praksu kluba i posetili trening generacije dečaka 2009. i mlađe, na njihovo iznenađenje i ogromno oduševljenje. U sjajnoj atmosferi i druženju su im preneli deo svog bogatog rukometnog arsenala koji poseduju i dali im pozitivan podstrek da napornim radom što više napreduju i jednog dana ponosno obuku crveni dres.

U sinoćnjoj poseti našim dečacima iz škole rukometa, videli smo da Radnički ne treba da brine za budućnost. Oduševljenje je bilo obostrano, nama zato što smo videli punu salu malih rukometaša i što smo imali prilike da im prenesemo neka naša iskustva. Potencijal momaka je ogroman, a siguran sam da će uz kvalitetan rad sa trenerom Dejanom Radevićem, Radnički dobiti dosta prvotimaca, nije krio oduševljenje viđenim Miloš Barudžić, koji uz status prvotimca ima i zvanje trenera.

Nakon treninga, Stanojev i Barudžić su u razgovoru sa mladim rukometašima osim rukometnih tema, istakli i značaj školovanja u izgradnji kompletne ličnosti vrhunskog sportiste.

Datum: 13.10.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...