x

Trnava promet i ove sezone uz SPD Radnički i rukometaše

Trnava promet i ove sezone uz SPD Radnički i rukometaše Foto: SPD Radnički

Ozbiljnost i veličina jednog kluba se kako u sportskim rezultatima, ogleda i u prijateljima i sponzorima koji stoje uz njega i prate njegov razvoj. Rukometni klub Radnički je od samog nastanka radio na tome da oko sebe okupi vodeće kragujevačke kompanije, najuspešnije u oblastima u kojima stvaraju i tako zajedničkim snagama prokrče trnovit put do uspeha kojem streme.

Jedan od glavnih stubova i oslonaca sponzorskog pula šumadijskog superligaša je kompanija TRNAVA PROMET, vodeći trgovinski lanac u regionu Šumadije, koja je prepoznala značaj onoga što Radnički radi i predstavlja, ne samo kroz rezultate prvih timova, već i kroz rad sa mladim selekcijama. Renomirani šumadijski brend će i naredne sezone stajati uz Radnički i pružiti mu podršku u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Izuzetno velika stvar za naš klub je da je još jedan veliki kragujevački brend prepoznao ono šta radimo i stao uz nas. Mi se trudimo da na najbolji mogući način predstavljamo naš grad i sport gde veliki doprinos uz skupštinu grada, koja je naš najveći sponzor, daju i velike kragujevačke kompanije koje su u biznisu i znaju šta znači uspeh i pružaju nam nesebičnu podršku, izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa TRNAVOM PROMET, direktor kluba Stavro Rašković.

Kombinacija velikog biznisa i sporta uvek daje vrhunske rezultate i domete, a i ovaj sporazum je dokaz da NAJBOLJI IDU UZ NAJBOLJE!

Datum: 25.08.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...