x

Besplatni javni trening u Nišu - Aktivnija Srbija

Besplatni javni trening u Nišu - Aktivnija Srbija

Aktivnija Srbija vas poziva na besplatan javni trening 25. juna 2022. godine, sa početkom u 17:30 časova, trg Kralja Milana u Nišu.


Javni trening Aktivnija Srbija 2022 održava se u periodu od 08. maja do 24. septembra 2022. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji tima Aktivnija Srbija.


Javni trening Aktivnija Srbija 2022 (Foto)


Aktivnija Srbija je projekat koji okuplja stručnjake iz oblasti nutricionizma i sportske medicine, kao i brojne osobe iz sportskog i javnog živata, koje su voljne da svojim primerom daju putokaz svima koji žele da uvedu nove, zdrave navike u svoj život!


Projekat Aktivnija Srbija ima zadatak da podigne svest građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja, i koliko, na kraju krajeva, doprinosi lepšem i zdravijem životu. Projekat AS (Aktivnija Srbija) je osmišljen kao masovni javni trening na kom će sugrađani moći besplatno da vežbaju i biće organizovan u više gradova u Srbiji. Pored aktivnog druženja sa građanima, projekat Aktivnija Srbija trudi se da kod lokalne samouprave proširi vidike po pitanju zdravijeg i aktivnijeg načina života. 


Pravo učešća na javnom treningu Aktivnija Srbija imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni građani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na javnom treningu Aktivnija Srbija obavljaće se putem online formulara.


Prijavljeni vežbači dobijaju:

🎽 majicu za vežbanje

💧 flašicu vode

🥤 Degustacija proizvoda VOLIM DOBRO U LjUDIMA


Datum: 16.06.2022. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...