x

Rukometaši Radničkog sa starim rivalom za nove bodove

Rukometaši Radničkog sa starim rivalom za nove bodove Foto: SPD Radnički

Nakon osvajanja startnih bodova u plej-ofu Arkus lige protiv Šamota, pred rukometašima Radničkog je duel drugog kola doigravanja u kome će dočekati starog rivala još iz Super B ligaških dana sa kojim su vodili teške i neizvesne duele, ekipom Dubočice 54 iz Leskovca. Susret je zakazan za sredu 16. februar u SBB hali Jezero, gde će Kragujevčani imati priliku da odbrane oreol nepobedivosti na svom parketu.

Svaki početak play-offa je težak tako da smo i pored slabije partije savladili ekipu Šamota, što je i jedino bilo važno pomena u toj utakmici. U drugom kolu nas očekuje utakmica protiv dobre i iskusne ekipe Dubočice iz Leskovca, koja ove godine ima visoke ciljeve. Očekuje nas veoma neizvesna i nadam se zanimljiva utakmica. Verujem da ćemo ispraviti greške iz prethodnog kola, podići borbenost i zalaganje na terenu. Nadam se da ćemo dati svoj maksimum na terenu i izboriti povoljan rezultat, najavio je susret drugog kola doigravanja, iskusni čuvar mreže Dejan Zlatanović.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a sudijski par čine Branislav Nenadić iz Mladenovca i Darko Stefanović iz Zemuna.

Datum: 14.02.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...