x

Kragujevčanke na teškom ispitu u Inđiji

Kragujevčanke na teškom ispitu u Inđiji SPD Radnički

Rukometašice Radničkog su poraz u četvrtfinalu Kupa ostavile iza sebe i okrenule narednom protivniku u šampionatu, poletnoj ekipi Železničara iz Inđije, koja će ih ugostiti u subotu 20. februara u hali „Inđija“ u okviru 11., poslednjeg kola prvog dela šampionata Superlige za žene.


Kragujevčanke ostale bez završnog turnira


Idemo na noge Železničaru, mladoj, borbenoj, ali i ekipi sa solidnom dozom superligaškog iskustva, koja ove sezone gaji visoke ambicije. Izuzetno su popunjene na svim pozicijama, počev od sjajnog čuvara mreže, odlične bekovske linije pa sve do eksplozivnih krila. Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu, pogotovo što Inđijke pružaju odlične partije na svom terenu.Prebolele smo poraz od Naise, u utakmicu ćemo ući maksimalno spremne i koncentrisane, verujem u snagu i kvalitet svojih saigračica. Pristupom i odnosom koji nas je krasio u prethodnim utakmicama, uz poštovanje svih dogovora iz svlačionice, nadam se osvajanju novih bodova, najavila je duel sa Železničarom ubojito krilo Radničkog Ksenija Petrović.


Kragujevčanke upisale nove bodove


Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nikola Bakmaz i Branko Radaković iz Novog Sada.


Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.



Datum: 19.02.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...