x

U Šumice po vizu za plej-of

U Šumice po vizu za plej-of Foto: SPD Radnički

Rukometaše Radničkog u sredu 3. februara u hali „Šumice“ u okviru 13. kola Arkus lige očekuje presudan duel u borbi za plasman u plej-of našeg elitnog takmičenja. Kragujevčani idu na megdan Crvenoj zvezdi, jednom od dva direktna konkurenta, gde bi trijumfom značajno otvorili vrata plasmanu u gornji deo tabele i ujedno se revanširali rivalu za pretprljeni, minimalni poraz u prvom delu sezone 28:29.


Kragujevčani slavili nakon preokreta


Nakon važne pobede u susretu sa Novim Pazarom, očekuje nas možda i najbitnija utakmica ove sezone. Dobrim igrama i vezanim pobedama smo došli u situaciju da sami odlučujemo o prolasku u plej-of sa direktnim konkurentima. Duel sa Crvenom zvezdom je presudan u našoj nameri i želji da u debitantskoj sezoni Arkus lige pokažemo koliko vredimo. Naš protivnik se pojačao u pauzi prvenstva, ima mladu i poletnu ekipu, gaji brz i moderan rukomet i neće nam biti nimalo lako da izborimo pozitivan rezultat. Verujem u svoju ekipu i saigrače i uveren sam da ćemo na krilima odličnih partija i sjajne atmosfere u ekipi doneti 2 boda u Kragujevac, najavio je duel u Beogradu brzonogo desno krilo Kragujevčana Miloš Mutavdžić.


ARКUS liga: Zvezda korak bliža plej-ofu


Početak utakmice u hali „Šumice“ je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Marko Sekulić i Vladimir Jovandić iz Pančeva.


Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa i sporta je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.


   

Datum: 02.02.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...