x

Futsal reprezentacija Srbije dočekuje Finsku u SBB Jezeru

Futsal reprezentacija Srbije dočekuje Finsku u SBB Jezeru

„SBB hala Jezero“ biće poprište prvog meča baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u futsalu između reprezentacija Srbije i Finske, koji je zakazan za 6. novembar od 18 časova.


Prvobitno je ova utakmica trebala da bude odigrana u niškom „Čairu“, koji je u međuvremenu pretvoren u privremenu kovid bolnicu. Na predlog Nikole Fržovića, direktora FK Radnički 1923 i nekadašnjeg sekretara KMF Ekonomac, odlučeno je da novi domaćin bude grad Kragujevac i „SBB hala Jezero“. 


Inače, naši reprezentativci okupili su se pre četiri dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a od pre dva dana su svoju novu bazu našli u kragujevačkom hotelu „Šumarice“.


Na spisku selektora Gorana Ivančića nalazi se petnaest igrača: golmani Nemanja Momčilović (Vintersport, Niš) i Jakov Vulić (Crvena zvezda), igrači Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Davor Popović (Vintersport, Niš), Strahinja Petrov (Mantova, Italija), Denis Ramić (Novi Pazar), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Dragan Tomić (Hale Goik, Belgija), Stefan Rakić (Mostar, BiH), Pavle Pešić (FON, Beograd), Lazar Milosavljević (Crvena zvezda), Marko Pršić (FON, Beograd), Jovan Lazarević (Hale Goik, Belgija), Marko Radovanović (FON, Beograd) i Miloš Simić (Haladaš, Mađarska).


Revanš meč igra se 10. novembra u mestu Vanta, nadomak Helsinkija.


Datum: 04.11.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...