Za šampionsku titulu u najpopularnijem sportu

Možda nema tako bogatu tradiciju kao u svetu, gde se smatra najpopularnijim i najmasovnijim paraolimpijskim sportom, ali svakim danom boćanje i kod nas stiče sve veći broj pristalica i raste interesovanje za ovu disciplinu kod populacije svih uzrasta.


To potvrđuju i pripreme za prvenstvo Beograda koje će biti održano sutra, u četvrtak 27.avgusta, gde se očekuje učešće ekipa iz svih delova Grada – najviše klubova iz Saveza za cerebralnu i dečju paralizu, ali i iz drugih brojnih udruženja: „Živimo zajedno“, „Pobednik“, „Napredak“ itd. kao i drugih sredina, ali i gosti iz drugih gradova – Šabac itd.


Takmičenja za naziv najboljeg u Beogradu za ovu godinu počinju u 09,00 sati, kada startuju najmlađi, dok će iza toga na borilište izaći njihovi stariji sugrađani – a mesto održavanja su tereni na Adi Ciganliji gde otvoreni tereni uz primenu svih drugih mera (poštovanje distance, maske, rukavice, viziri, dezinfekcija itd.),  koje su preporučene od strane zdravstvenih  radnika i kriznog štaba,   predstavljaju garanciju bezbednih uslova i za takmičare i za posetioce.


Organizator ove manifestacije koja s pravom pobuđuje zapaženo interesovanje je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njeno održavanje podržao je i omogućio grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu. 


Datum: 26.08.2020. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...