Veljko specijalni gost na boks memorijalu Miroslav Gucunja

Iako u jeku priprema za svoj deveti profesionalni meč perspektivni srpski bokser Veljko Ražnatović danas se iz kampa na Avali na poziv Humanitarne organizacije "Junak" uputio u Sombor gde je bio specijalni gost na bokserskom spektaklu, prvom memorijalu Miroslav Gucunja. 


Događaj u samom centru ovog vojvođanskog grada organizovan je u čast pokojnog Miroslava koji je sa samo 21 godinu dao život za Srbiju na Košarama i kojeg njegovi sugrađani Somborci nikada neće zaboraviti. Veljko je uručio plaketu pobedniku turnira i majci Miroslava Gucunje, Kosani.


- Velika mi je čast što sam bio deo Memorijala Miroslav Gucunja. Takve junake kao što je bio on, kao i svih 108 golobradih mladića koji su život dali za našu Srbiju, ne smemo nikada da zaboravimo. Vrlo emotivan trenutak je bio kada sam majci srpskog junaka, Kosani, dodeljivao plaketu, naježio sam se. Do neba hvala Miroslavu i svim junacima sa Košara što su nas odbranili - u dahu je rekao Ražnatović.


Organizator događaja Stojan Knežević, alfa i omega BK Sombor, obrazložio je odluku da baš Veljko uruči plakete.


- Ražnatović je perspektiva našeg olimpijskog i profesionalnog boksa. Takođe je i veliki patriota i humanista - izjavio je Stole i otkrio da će Veljko sledeće sezone boksovati baš za BK Sombor u Superligi Srbije.


Datum: 27.06.2020. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...