x

Novogodišnja Svetleća Kritična masa - Da bicikisti zasijaju na ulicama

Novogodišnja Svetleća Kritična masa - Da bicikisti zasijaju na ulicama

U subotu, 28. decembra u 14.30 na Trgu Nikole Pašića se tradicionalno okupljaju beogradski biciklisti, a u 15h kreće poslednja biciklistička Kritična masa u 2019. godini.


Udruženje Ulice za bicikliste poziva sve građane i građanke da im se pridruže na svojim biciklima, trotinetima, rolerima i skejtovima, da zajedno provozaju poslednji biciklistički krug u ovoj godini, i to u punom sjaju. Zato dođite dobro osvetljeni i okićeni, ponesite novogodišnje kape i lampice, da proslavimo sve za šta smo se izborili u ovoj godini. Ali, i da prizovemo još bolju biciklističku budućnost, nove staze, veću bezbednost i što više biciklista na ulicama.


Novogodišnja Kritična masa nije svetleća samo zbog praznične atmosfere, već šalje i poruku koliko je važno da su biciklisti uvek dobro osvetljeni, a pogotovo u zimskom periodu kada ranije pada mrak. Zato ne štedite na svetlima, veoma je bitno da ste vidljivi!


Biciklisti će se voziti 9.5 km i kroz stari i novi deo grada, a vožnja se završava  u Magacinu u Kraljevića Marka br.4. Tamo se nastavlja druženje uz DJ-a i uvek sjajnu biciklističku atmosferu. 


Ruta biciklističke vožnje


Datum: 27.12.2019. Autor: UG Ulice za bicikliste

PROČITAJTE JOŠ...