x

Prelepe MMA ratnice Julija i Šejla osvajaju Srbiju

Prelepe MMA ratnice Julija i Šejla osvajaju Srbiju

Pored najjačeg spiska borbi koji će Srbija imati priliku da isprati 7. decembra 2019. na Spensu u Novom Sadu u okviru večeri borilačkih veština - Serbian Battle Championship 25 Revenge,  užitak večeri svakako će biti borba dve prelepe MMA ratnice. Mlada Julija Pajić i njena protivnica iz Bosne i Hercegovine Šejla Omičević, uveličaće najveću MMA priredbu koju je naša zemlja imala priliku da vidi.


Profesionalne MMA ratnice, prelepe Julija i Šejla, domaći ljubitelji MMA veštine imaće priliku da uživo gledaju, kao i putem malih TV ekrana (TV O2). Serbian Battle Championship organizuje 25. veliku internacionalnu MMA priredbu i planira da kruniše pet novih šampiona na ovoj istorijskoj manifestaciji.


Serbian Battle Championship 25 - Revenge


Serbian Battle Championship odavno je postao najvažnija stanica za borce iz svih krajeva sveta koji žele da nastupe na najvećim svetskim MMA pozornicama kao sto su UFC, Bellator, PFL. Ujedno, poznata je činjenica da je SBC takođe idealna početna tačka za mlade sportiste koji tek započinju borilačku karijeru, i koji žele da na velika vrata, na vrhunskoj internacionalnoj MMA pozornici grade svoje ime i uspeh. Jedna od takvih nada MMA sporta u regionu svakako je Julija Pajić, koja je na SBC 23 manifestaciji u Subotici ostvaraila impresivan profesionalni debi i stigla do prve profesionalne pobede.  Pajićeva je devojka koja potiče iz sportske porodice i celog svog života je u sportu - tenis, jahanje, plivanje, muay thai...ali na kraju, kao što znamo, sebe je pronašla u najbrže rastućem svetskom sportu, MMA. ‌ Pripreme za veliki, drugi nastup Julije na najboljoj regionalnoj i jednoj od najcenjenijih evropskih manifestacija, Serbian Battle Championship su u završnom stadijumu, u dvorani Family Fight Teama, i na najvećem mogućem nivou.



MMA lepotica Julija pred početak profi karijere potpisala je prestižni ugovor sa MTK Global MMA menadžmentom koji za Balkan predstavlja Bojan Mihajlović, i od ove devojke se očekuju zaista veliki rezultati, na evropskom i svetskom nivou. Juliju očekuje zaista veliki ispit u SBC heksagonu 7. decembra u Novom Sadu protiv Šejle Omičević, mlade ratnice rođene 1998. u Slavonskom Brodu.


Šejla koja je celog života u sportu trenutno studira kriminalistiku, jer pored uspešne sportske karijere, želi da bude uspešna i na drugim poljima. Kikboksom se bavi od svoje šeste godine i ostvarila je zavidne rezultate, dvostruka je prvakinja Hrvatske u muay-thaiu, višestruka juniorska šampionka Bosne i Hercegovine i Hrvatske u kikboksu, kao i osvajač prvog mesta na otvorenom prvenstvu Srbije u MMA. Reč je o vrhunski treniranoj mladoj dami koja na dvadeset i petoj SBC priredbi traži svoju priliku za uspešnu međunarodnu karijeru i u MMA sportu.


Serbian Battle Championship 25 - Revenge 2019


Ljubitelji MMA sporta će imati priliku da u Novom Sadu gledaju velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica ponovo zakoračiti i u SBC arenu. Veče mešovitih borilačkih veština u Novom Sadu posebno će obeležiti nastupi za prestižne SBC titule šampiona, koji će na najbolji mogući način potvrditi kvalitet vodeće regionalne borilačke promocije koja pomera granice svakim novim turnirom!


Datum: 27.11.2019. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...