x

Radnički gostuje Jagodini za treću pobedu u nizu

Radnički gostuje Jagodini za treću pobedu u nizu Foto: RK Radnički

Osokoljeni startnim pobedama, rukometaši Radničkog gostuju novopečenom Superligašu, ekipi Jagodine iz istoimenog grada, koja gaji velike aspiracije ove sezone. Utakmica će se odigrati u nedelju 6. oktobra u hali „Jasa“, a Kragujevčani žele da nastave pobednički niz i naprave još jedan bitan iskorak ka zacrtanom cilju.

Trijumf Radničkog na premijeri u Jezeru

- Narednu utakmicu gostujemo ekipi Jagodine, koja je od ove godine u super B ligi. To im je motiv više da pred svojom publikom pokažu da vrede i da zaslužuju da budu tu gde jesu. Dosta iskusna i neugodna ekipa, koja bez problema može da parira svakome u ligi. Najveća opasnost nam preti od tandema Jelić-Čavaljuga, od kojih počinje većina napada, sa završecima na oba krila, koja su do sada pokazala visok procenat realizacije. Očekujem dosta napornu utakmicu sa pozitivnim ishodom u našu korist. -jasan je uzdanica kluba sa Lepenice  Veselin Stevanović.

Radnički punim gasom za startnu pobedu

Početak utakmice je zakazan za 20 časova a pravdu će deliti sudijski par Darko Grubački iz Zrenjanina i Dušan Vojvodić iz Novog Sada.

Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa, obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom utakmice : https://www.youtube.com/watch?v=tDg2gLc9qr0


Datum: 04.10.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...