x

Beograd vežba ovog septembra

Beograd vežba ovog septembra Foto: Aktivnija Srbija

Sportsko–edukativni projekat Aktivnija Srbija tokom treće godine edukuvao je građane Srbije, podsticao ih na aktivnost, razmenu  iskustava, podizanje kvaliteta života. 


Javni trening Aktivnija Srbija održava se u periodu od 30. marta do 06. oktobra 2019. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji Aktivnija Srbija tima.



Projekat Aktivnija Srbija ima zadatak da podigne svest građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja, i koliko, na kraju krajeva, doprinosi lepšem i zdravijem životu. Projekat AS (Aktivnija Srbija) je osmišljen kao masovni javni trening na kom će sugrađani moći besplatno da vežbaju i biće organizovan u više gradova u Srbiji. Pored aktivnog druženja sa građanima, projekat Aktivnija Srbija trudi se da kod lokalne samouprave proširi vidike po pitanju zdravijeg i aktivnijeg načina života.




Prenošenje  znanja i veštine partnera projekta, ima za  cilj podizanje svesti o zdravijem i aktivnijem  životu. Fizičku aktivnost i veću brigu o zdravlju treba svrstati u jedan od prioriteta kada govorimo o prevenciji zdravlja. Ovaj projekat je takođe  pokazao da kod aktivnosti ne postoji ograničenje niti po dobi, polu, materijalnom statusu već da ono može biti primereno svima koji donesu tu pametnu odluku.


Pozivamo Vas da se prijavite za trening na www.aktivnijasrbija.rs 

Decu od 3-10 godina očekuje poligon i nije potrebna prijava.



Program:

-Savski venac   21.09 

-Novi Beograd  22.09.

-Voždovac   28.09.

-Stari grad - Yoga  29.09.

-Vračar - Yoga 05.10. 

-Zemun 06.10. 


Datum: 15.09.2019. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...