Pass It Forward

Kamp PASS IT FORWARD za mlade igrače i shadow coaching održava se sledećeg vikenda u Novom Sadu. Pored standardnih drilova i skrimidža pod budnim okom američkih High School i college trenera, takođe će biti održano i zvanično merenje svih učesnika od strane menadžerske kuće OTM ELITE na standardnim drilovima: 40 yard dash, L drill, cone drills, bench press, long jump.

Putem OTM igrači će moći i da dobiju osnovne informacije o pristupanju High School i college timovama, kao i o ostvarivanju kontakta sa istim.

U saradnji sa Wild Dogs iz Novog Sada i sa humanitarnom organizacijom HiS Print Ministries kamp je osmišljen za igrače tackle fudbala uzrasta od 15 do 19 godina, ali i za sve druge koji žele da prisustvuju, da li kao igrači ili u vidu shadow coaching pozicije za pozicione trenere i koordinatore. Kliniku će voditi američki treneri sa iskustvom na DI koledžu, kao i trofejnim HS programima potpomognuti domaćim iskusnim pozicionim trenerima.

Kotizacija za učešće na kampu je 35 EUR gde igrači dobijaju ručak, majicu i sertifikat o učešću. Dodatnih 10 EUR se plaća za noćenje, ali noćenje možete organizovati i u sopstvenoj varijanti. Ukoliko ste zainteresovani za shadow coaching možete u sopstvenoj režiji da organizujete noćenje i obrok. Plaćanje će se vršiti na licu mesta.

Za sva pitanja i savete možete se obratiti putem email adrese vukasin.simonovic.vp@gmail.com

Datum: 23.06.2019. Autor: Ilija Jakšić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...