x

Savetovanje o zakonu o sportu i promocija uspešnih mladih sportista

Savetovanje o zakonu o sportu i promocija uspešnih mladih sportista

Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda organizator je savetovanja na temu „ZAKON O SPORTU I NjEGOVA PRIMENA“, koje se održava u sreda, 12. juna o.g. od 10,00 sati u sali gradske opštine Vračar.


Savetovanje je namenjeno sportskim udruženjima, članicama Saveza, za potrebe njihovog rada i zakonitosti u radu kako sa aspekta stanja normativnih akata tako i sprovođenja registrovanih i sportskih i ostalih aktivnosti, odnosno ukupnog delovanja – a u istom smislu organima Saveza, kao i partnerskim, saradničkim organizacijama i institucijama,  angažovanim u sferi sporta osoba sa invaliditetom u našem Gradu - realizacija stručnog dela je inače poverena uglednom preduzeću „SPORT YURE“, a među predavačima je zaslužna spoortiskinja i stručnjak sportskog prava Ljiljana Stanojević


Takođe, obzirom na prisustvo članica  i gostiju ovo je lepa prilika i biće iskorišćena da se promovišu mladi persprektivni sportisti sa invaliditetom  našeg Grada – stipendisti Saveza za ovu godinu, kojima će simbolično biti uručene povelje o stipendiranju, a nosioci su: Saška Sokolov -  atletika, Marija Mičev – tekvondo, Nina Portolan – karate, prilika da ih sve pozdravimo i pružimo podršku.


Održavanje savetovanja i dodelu stipendija omogučeno je razumevanjem i podrškom grada Beograda i a preko sekretarijata za sport i omladinu.


Datum: 11.06.2019. Autor: Jelena Radivojevića

PROČITAJTE JOŠ...