x

Dupli program u Jezeru

Dupli program u Jezeru

Rukometašice Radničkog 1964 osokoljene trijumfom nad nezgodnom ekipom Pančeva u gostima, očekuje još jedna teška prepreka. Kragujevčanke će ugostiti u okviru 17-og kola SBRL drugoplasirani ORK Beograd, klub sa velikom tradicijom iza sebe, u subotu 6. aprila u hali Jezero, od koga su u jesenjoj sezoni izgubile posle velike bitke rezultatom 34-36.

-Motivisane pobedom protiv ekipe Pančeva, dočekujemo u sledećem kolu, jedan od najboljih sastava lige i pretendenta za ulazak u viši rang, ekipu Ork Beograd. Očekuje nas teška utakmica, potrudićemo se da maksimalno otežamo gošćama  iz Beograda, a možda čak i iznenadimo domaću publiku pobedom. Beograđanke su veoma iskusna ekipa, imaju tu jaku desnu stranu predvođene Sarom Garović i Jelenom Kostrešević i neće nam biti lako, ali očekujem da ćemo dati svoj maksimum i probati da utakmicu privedemo kraju u svoju korist. U prvom meču smo poražene minimalnim rezultatom, ali smo naporno trenirale i vidan je napredak u odnosu na prošlu godinu - najavila  je predstojeću utakmicu prvotimka Radničkog 1964 Teodora Veličković.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti  sudijski par Danijel Stanković i Marjan Stefanović iz Leskovca.


Nakon dve vezane pobede, rukometaši Radničkog su se vratili na pobednički kolosek, na kome žele da ostanu i u preostalih 5 kola. U prvoj od narednih utakmica, Kragujevčani će dočekati ekipu Zlatara iz Nove Varoši u subotu 6. aprila u okviru 18-og kola SBRL. Podsećamo da je u prvom meču Radnički slavio rezultatom 38-25.

- U subotu na svom terenu ćemo ugostiti iskusnu i uvek neugodnu ekipu “Zlatara” iz Nove Varoši. Krasi ih veoma čvrsta odbrana koju ćemo pokušati da “slomimo” dobrim napadom. U gostima u okviru 7. kola u prvom delu takmičenja odneli smo bodove iz Nove Varoši u izuzetno teškom meču, što krajnji rezultat ne pokazuje. Sastavljena od iskusnih igrača, ekipa Zlatara će biti motivisana da nam vrati za poraz u prvom delu! Ne sumnjam u svoje saigrače i stručni štab da ćemo nastaviti pobednički niz i u subotu u “Jezeru” proslaviti osvajanje novih bodova. Ovim putem bih pozvao sve ljubitelje rukometa i navijače Radničkog da nas podrže i uživaju u još jednoj rukometnoj predstavi - jasan  je uzdanica tima sa Lepenice Ilija Bogdanović

Početak utakmice je zakazan za 21 sat a sudijski par će činiti Dušan i Željko Vasiljević iz Požarevca.

Datum: 06.04.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...