Devojke u Atini, juniori u Stolivu

Osam kandidatkinja za sastav ženske reprezentacije od 8. do 18. januara 2019. na pripremama u Grčkoj, u isto vreme šestorica juniora na pripremama u Crnoj Gori.

I u 2019. pripreme kandidata i kandidatkinja za sastav veslačkih reprezentacija odvijaju se u udarničkom ritmu. Dve grupe su se od 8. januara otisnule van zemlje gde će u Atini, odnosno Stolivu odraditi desetodnevne trenažne cikluse. Ženska grupa predvođena koordinatorom za žensko veslanje Dušanom Kovačevićem i trenerima Milošem Tomićem i Petrom Ibročićem u glavnom gradu Grčke trenira i pod budnim okom Đovanija Postoljonea, programskog direktora VSS.

U ovoj grupi su seniorke Jovana Arsić, Ivana Filipović, Nataša Zarić, Ljiljana Jošić, Milica Slijepčević i Milica Vodogaz.

Grupa juniora koju čine Miroslav Jovanović, Dušan Stefanović, Nikola Kolarević, Slavko Savić, Andrija Jevtić i Nikola Soldatović od 8. januara na Crnogorskom primorju trenira pod dirigentskom palicom Aleksandra Smiljanića i Miloša Čudića, a tu će ostati do 18. januara.

Datum: 10.01.2019. Autor: Veslački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...