x

Seminar bezbednost u padobranstvu

Seminar bezbednost u padobranstvu Foto: Mirko Stupar

U pauzi između dve letačke i padobranske sezone, za sve zainteresovane padobrance biće organizovan jednodnevni seminar bezbednosti, koji će se održati 12. januara 2019. godine u Beogradu (Splav „Vilenjak“ na Savi, kod Bloka 45) sa početkom u 10 časova. Seminarom će rukovoditi instruktor padobranstva Boban Babović, a organizator seminara je Udruženje žena-letača Srbije, uz podršku Vazduhoplovnog saveza Srbije.


Osnovni cilj seminara je da se unaprede postojeća znanja i iskustva kako instruktora, tako i sportskih padobranaca. Značaj ove vrste edukacije je poznat svim vazduhoplovcima koji se bave letačkim aktivnostima, pa je prijavljeno preko 60 padobranki i padobranaca iz naše zemlje i zemalja u okruženju.

Seminar će biti teoretski sa pokaznim vežbama na zemlji i trajaće jedan dan. Sve planirane teme su adekvatne za padobrance sa različitim stepenom iskustva.

Za sve dopunske informacije, zainteresovani mogu kontaktirati Udruženje žena letača Srbije - udruzenezenaletaca@gmail.com ili putem FB grupe Udruženja


Datum: 09.01.2019. Autor: Svetlana Bradić

PROČITAJTE JOŠ...