x

Kineska kompanija Siboasi novi partner BASS

Kineska kompanija Siboasi novi partner BASS

Tokom nedavno održanog Međunarodnog sajma sporta u Beogradu, Badminton savez Srbije je promovisao specijalizovanu mašinu za izbacivanje loptica, kineskog renomiranog proizvođača Siboasi. Brojni posetioci, reprezentativci u badmintonu i ostali članovi velike porodice ovog olimpijskog sporta, imali su priliku da se oprobaju sa svojevrsnim badminton ‘’robotom’’. Utisci svih koji su ‘’ukrstili rekete’’ sa mašinom najnovije generacije su bili veoma pozitivni. Specijalizovana mašina je, u cilju unapređenja trenažnog procesa, nakon sajma smeštena u Nacionalni badminton centar na Adi Ciganliji, gde će ubuduće biti korišćena u trenažne svrhe svih uzrasnih i kvalitativnih kategorija takmičara i ostalih ljubitelja badmintona.


Reprezentativci Srbije i ostali perspektivni takmičari započeli su svakodnevno upražnjavanje rada sa reketom i lopticom uz pomoć ovog jedinstvenog trenažera. Takođe, ističe se i više nego značajna uloga mašine za obuku pojedinaca različitih uzrasnih kategorija i usavršavanje tehničkih elemenata. Zahvaljujući različitim programima i režimima rada, doziranju, frekvenciji, uglovima izbacivanja loptica i pozicioniranju ‘’topova’’, postoje brojne mogućnosti da se ovo pomagalo koristi i u svrhu izuzetno napornih intervalnih trenažnih aktivnosti. Prva iskustva su izuzetna.



Sedište kompanije Siboasi se nalazi u kineskom gradu Donguan. Pored mašina za izbacivanje loptica za badminton, u širokoj paleti proizvoda nalaze se i srodne inteligentne mašine za fudbal, odbojku, košarku, tenis, stoni tenis i dr. Takođe, značajno mesto u njihovom proizvodnom programu zauzimaju digitalne mašine za španovanje reketa, veoma zastupljenje u badminton sportu. Iskustvo u proizvodnji koje se odnosi na period duži od decenije, savremena tehnologija, poznavanje suštinskih potreba različitih sportova za rezultat imaju vrhunske proizvode predviđene za upotrebu kako u profesionalnim tako i u školskim i rekreativnim trenažnim aktivnostima.


Kompanija Siboasi je uvršćena među zvanične prijatelje Badminton saveza Srbije.


Datum: 19.12.2018. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...