x

Tamara Radojević pred Dansku: Samo da popravimo realizaciju

Tamara Radojević pred Dansku: Samo da popravimo realizaciju

Poraz od Švedske 21:22 u drugom kolu grupe A u Nantu nije uzdrmao srpske rukometašice. Slobodan dan, bez treninga, ali uz video analizu poslednjeg duela i narednog protivnika Danske (utorak, 21), doneće neophodno osveženje sastavu selektora Ljubomira Obradovića.

- Veoma je teško kada izgubiš onako kao mi protiv Švedske. Nisu nas nadigrale, već je naša realizacija glavni razlog poraza. Šta je, tu je, taj poraz ne sme da utiče na nas, jer nas već u utorak čekaju Dankinje. Imamo vremena za odmor, slobodan dan bez treninga, da pogledamo video i spremimo se. Odbrana je funkcionisala dosta dobro, samo da pogađamo u napadu. Moraćemo puno da trčimo nazad, to je sličan stil sa švedskim. Sve je u igri, još uvek bismo mogli i sva četiri boda da prenesemo u glavnu fazu - kaže srednji bek naše selekcije Tamara Radojević.

13. Evropsko prvenstvo u rukometu za žene održava se u periodu od 29. novembra do 16. decembra 2018. godine, u Francuskoj, u organizaciji Rukometnog saveza Francuske i Evropske rukometne federacije (EHF).


Raspored utakmica - Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2018


Datum: 03.12.2018. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...