x

Sa Pribojem za novu rukometnu poslasticu

Sa Pribojem za novu rukometnu poslasticu Autorka fotografije: Simona Blagojević

Jedinu neporaženu ekipu u dosadašnjem toku prvenstva, Radnički 1964, očekuje novi izazov pred svojim navijačima. U goste im dolazi ekipa RK „Priboj“ iz istoimenog grada, protivnik koji ima samo jedan poraz i nikako se ne može smatrati lakim zalogajem za raspucane Kragujevčane. Utakmica će se odigrati u subotu 17. novembra u hali Jezero u okviru 8-og kola Super B lige za muškarce.

-Očekuje nas još jedna teška i neizvesna utakmica u borbi za prvi, kratkoročni, cilj a to je titula jesenjeg prvaka. Priboj je tradicionalno rukometni grad, sredina koja je dala i daje veliki broj rukometnih bisera. Neugodan su protivnik, igraju podjednako dobro i kod kuće i na strani i očekujem meč koji će zadovoljiti ukuse rukometnih sladokusaca. Imaju odličnu bekovsku liniju i ako njih zaustavimo i odigramo kako umemo u svom stilu, pobeda neće doći u pitanje. Dodatni motiv je i naša želja da pred domaćom publikom prikažemo sve iz našeg rukometnog repertoara i naravno upišemo nove bodove za ostanak na čelnoj poziciji na tabeli - najavio je subotnji meč ubojiti desnokrilni prvotimac Radničkog 1964 Bojan Tomić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova a pravdu će deliti sudijski par Danijel Trivković i Boriša Milosavljević iz Beške.
 
Datum: 16.11.2018. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...