Besplatno druženje sa olimpijcima na 7. Sajmu sporta

Manje od dve nedelje ostalo je do početka Sajma sporta, tradicionalne manifestacije, koju sedmi put sprovode Mnstarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije.

 

Na štandu Olimpijskog komiteta Srbije, posetioci će moći da se druže sa sportistima olimpijcima, da vežbaju i testiraju “TreninGo” aplikaciju, da se upoznaju sa olimpijskim vrednostima kroz „Olimpijski čas“, ali i da naprave foto i video uspomenu sa Sajma, koju će moći da podele na društvenim mrežama. I sve to potpuno besplatno.

 

Kako smo obavešteni od organizatora, ulaz na Sajam sporta u Halu 1 i 1a biće besplatan sva tri dana (23., 24. i 25. novembar).

 

Posebno će svi sportisti iz olimpijskih sportova, svih uzrasta, u okviru programa „Karijera posle sporta“ na štandu OKS-a moći da otkriju svoje potencijale za karijere nakon sportskih, razviju mrežu kontakata, nauče da sastave radnu biografiju (CV), pripreme za poslovni intervju i spoznaju važne stvari za prelazak sa sportskog na poslovni teren.

 

Čelnici OKS planiraju da tokom Sajma pažnju posvete i temi ’’Žene u sportu’’.


Datum: 12.11.2018. Autor: Ksenija Milošević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...