x

Pavle Stojanović i Car Lazar pobednici Vidovdanskog turnira u Kruševcu

Pavle Stojanović i Car Lazar pobednici Vidovdanskog turnira u Kruševcu

Kuglaš kruševačkog „Car Lazara“ Pavle Stojanović pobednik je međunarodnog „Vidovdanskog turnira“ u Kruševcu  sa 552 čunja. U ekinoj konkurenciji slavio je domaćin turnira, novi superligaš, „Car Lazar“ (prva ekipa) sa 3.188 čunjeva.

Stojanović je trijumfovao ispred prvotimca Crvene zvezde Gorana Bukve koji je, takođe, oborio 552 čunja, dok je treće mesto pripalo Strahinji Dramićaninu („Car Lazar“-prva ekipa) sa 551 čunjem.

Druga selekcija „Car Lazara“ sa 3.159 čunjeva zauzela je drugo mesto, dok je treći bio klub Heraklija iz Bitolja sa 3.130 čunjeva. Četvrto mesto zauzeo je  tim naših radnika u instranstvu Metals iz Fridrihshafena sa 3.044 čunja.

- Čestitam svim učesnicima na rezultatima – istakao je  Gojko Eskić predsednik „Car Lazara“.- Sa našim sporskim prijateljima iz Fridrihshafena imamo višedecenijsku pobratimsku saradnju, dok su gosti iz Bitolja ove godine prvi put učestvovali i nadam se da je ovo početak lepog druženja. Pružili smo priliku našim gostima da vide i deo istorijskog i kulturnog nasleđa Kruševca.


Datum: 07.06.2018. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...