x

Škola trčanja Kristijana Stošića na Bukulji

Škola trčanja Kristijana Stošića na Bukulji

Posle uspešnog otvaranja nove sezone, Boot Camp Serbia najavljuje još jedan anti-stres dan u svom trening i relaks kampu na Bukulji.


O Boot Camp Serbia
Fitnes revoluciju pod imenom Boot Camp Serbia pokrenuo je pre sedam godina beograđanin Marko Mažar, sportski novinar i fitnes instruktor, po uzoru na istoimene fitnes programe koji postoje širom sveta. Boot Camp Serbia fitnes program postoji od 2011. godine, a prepoznatljiv je po treninzima na otvorenom tokom cele godine. Boot Camp Serbia predstavlјa bazični vojni trening za rekreativce, ozbilјnije rekreativce, decu i sportiste oba pola, koji se prilagođava uzrastu i nivou fizičke spremnosti polaznika. Pored vojničke filozofije ovakvog vida treninga koji odlikuju red, rad i disciplina, Boot camp je odličan način da dostignete vrhunac telesnih mogućnosti. Za razliku od ustalјenih fitnes programa i monotonih treninga u teretani, Boot Camp treninge odlikuje raznovrsnost vežbi, pa je, shodno tome, svaki zadatak drugačiji i još veći izazov od prethodnog.


- Naš kamp na Bukulji postaje već tradicionalno okupljanje vežbača željnih novog znanja, rekreacije i aktivnog odmora u lepotama Bukulje, a sve to na samo sat vremena od Beograda. Našu malu oazu ukrašavaju naši gosti, a za ove dve godine, okupili smo vrhunske trenere i predavače iz oblasti sporta i rekreacije. Prošle nedelje, gost nam je bila Sanja Kocić, priznati fitnes trener i predsednica udruženja  stručnjaka za Fitnes i Aerobik Srbije. Prošlog leta Krosfit na Bukulji držao je Milan Šalinački, naš najuspešniji takmičar u ovom sportu, jogu je držala Ana Stojković Zagajac, joga instruktor FK Partizan, odličan seminar za fitnes trenere održao je profesor Stanimir Stojiljković sa Fakulteta Sporta i Fizičkog Vaspitanja, a 17. juna nastavljamo program jednodnevnim kampom sa našim najuspešnijim trkačem Kristijanom Stošićem - istakao je Marko Mažar, osnivač Boot Camp Serbia.


Škola trčanja Kristijana Stošića na Bukulji

Trčanje i škola trčanja sa Kristijanom Stošićem održaće se u nedelju, 17. juna 2018. godine u trening i relaks kampu Boot Camp Serbia na Bukulji.


Domaćin kampa biće naš najuspešniji trkač, Kristijan Stošić, aktuelni pobednik Beogradskog maratona, kao i polumaratona 2012. godine. Kristijan takođe drži rekord trke uz Avalski toranj, na čiji se vrh popeo za 3 minuta i 21 sekundu.


Osim trčanja sa šampionom očekuje Vas predavanje iz oblasti teorije trkačkog treninga, kao i diskusija (pitanja i odgovori) na temu trčanja.


- Čast mi je i zadovoljstvo da učestvujem u ovakvom događaju, i tako prenesem  svojim dosadašnjim iskustvom nešto novo što bi moglo da bude od koristi našim gostima. Posebno me raduje što ćemo trčati izolovani od gradskog, zagađenog vazduha, na idealnoj nadmorskoj visini i prelepim predelima Bukulje - izjavio je aktuelni pobednik Beogradskog maratona, trener i naš najuspešniji trkač Kristijan Stošić.


Nakon treninga za sve učesnike/ce predviđen je  zajednički trkački ručak uz sveže domaće voće, kao i anti-stres opuštanje u bazenu.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca i više informacija možete dobiti putem telefona +381 63 179 11 03.


* Broj mesta je ograničen.

Datum: 08.06.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...