Miloš Simijonović ubedljiv u Vrbasu - 608 čunjeva

Reprezentativac Srbije Miloš Simijonović (Nojkirhen, Austrija) koji će u narednoj sezoni braniti boje vicešampiona beogradskog Partizana, pobedio je na Otvorenom prvenstvu Vrbasa u kuglanju.

Na kuglani CFK “Drago Jovović”, nekadašnji dvostruki  pojedinačni prvak Srbije Miloš Simijonović je u prvih 60 hitaca odigarao maestralno (335 čunjeva) i  oduševio prepuno gledalište.  Završio je sa 608 čunjeva i osvojio ubedljivo prvo mesto.

Drugo mesto pripalo je Draganu Nježiću, kuglašu srpskoligaša Petrovaradina sa 588 čunjeva, dok je treći bio Velimir Joković iz kulskog Hajduka sa 577 čunjeva. Najuspešniji takmičar iz Vrbasa  bio je Mladenko Čavić sa 552 čunja.

U finalu je učestvovalo 16 najboljih posle kvalifikacija,  kroz koje je prošlo 140 kuglaša.

Sjajni organizatori i dobri domaćini bili si kuglaški radnici kluba Veteran BMV iz Vrbasa. Na turniru je, što je bila posebna čast za organizatore, iako povređen, učestvovao legendarni kapiten srpske rerezentacije, prvaka sveta i pojedinačni šampion sveta iz Osijeka 2002. Jovan Ćalić.


Datum: 30.05.2018. Autor: Kuglaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...