x

EA Sports FIFA 18 predviđa rezultate Svetskog prvenstva u fudbalu 2018

EA Sports FIFA 18 predviđa rezultate Svetskog prvenstva u fudbalu 2018 Foto: EA Sports FIFA 18

Koliko ste samo puta, ovih dana, čuli pitanje “Šta misliš, će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu?” sigurno ste čuli i 101 odgovor (mišljenje) ko će biti pobednik, iako Svetski kup još nije ni počeo.


21. Svetsko prvenstvo u fudbalu održaće se u periodu od 14. juna do 15. jula 2018. godine, u Rusiji, u organizaciji Fudbalskog saveza Rusije i Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA).

Da učine sve još zanimljivijim, kreatori popularne igre EA Sports FIFA 18 upravo su otkrili svoja predviđanja vezana za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 koje je pred nama.

Koristeći se novim FIFA 18 rejtinzima iz 2018 FIFA World Cup updejta, obavili smo simulaciju celog turnira, od grupne faze, pa sve do finala - izjavili su zvaničnici EA Sports-a

Simulacija EA Sports FIFA 18 iznela je sledeća predviđanja: Branilac titule Nemačka i Francuska igraće u finalu ovogodišnjeg FIFA Svetskog kupa u Moskvi. Reprezentacija Francuske će pobediti posle izvođenja penala.


Takođe, simulacija EA Sports FIFA 18 predvidela je da će reprezentacija Nemačke pobediti na svim utakmicama do finala, pobedivši u polufinalu sa 3:1 Španiju - osvajača FIFA Svetskog kupa iz 2010. godine. Reprezentacija Španije će biti treća, pošto će pobediti Belgiju sa 2:1 u meču za treće mesto. Domaćin Rusija, će ispasti u prvoj fazi nokaut dela takmičenja, posle poraza od 3:1 upravo od reprezentacije Španije. Reprezentacija Belgije, koja će na kraju biti četvrta, izbaciće Brazil u drugoj rundi nokaut faze, pobedom od 2:0.


Simulacija EA Sports FIFA 18 iznela predviđanja i za to ko će osvojiti zlatnu loptu, zlatnu kopačku i zlatnu rukavicu. Prema EA Sports FIFA 18 predviđanju zlatnu loptu kao najbolji igrač i zlatnu kopačku kao najbolji strelac ovogodišnjeg FIFA Svetskog kupa osvojiće Antoan Grizman (Francuska). Zlatnu rukavicu, kao najbolji golman 2018 FIFA Svetskog kupa osvojiće David De Hea (Španija).


Za one koji ne veruju mnogo kad su ovakva predviđanja u pitanju, moramo ih podsetiti da je simulacija EA Sports FIFA tačno pogodila pobednike prethodna dva FIFA Svetska prvenstva (2014 i 2010).


Do početka Svetskog prvenstva u fudbalu EA Sports će lansirati alatku za predviđanje Svetskog kupa (World Cup Predictor tool) i omogućiti ostalim igračima da se pridruže sa svojim predviđanjima, a najuspešniji će biti nagrađeni vrednim nagradama.


Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018



Datum: 29.05.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...