Hyundai vodi na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Hyundai Motor Company dugogodišnji sponzor globalnih FIFA i UEFA takmičenja, počinje veliku nagradnu igru u kojoj će biti dodeljene vredne nagrade. Početak ove nagradne igre rezervisan je za ovogodišnji Beogradski sajam automobila.


Posetioci sajma automobila “DDOR BG Car Show” biće u prilici da osvoje vredne nagrade. Učesnike u nagradnoj igri očekuju čak 4 prve nagrade, odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu za po 2 osobe, kao i mnoge druge nagrade.


21. Svetsko prvenstvo u fudbalu održaće se u periodu od 14. juna do 15. jula 2018. godine, u Rusiji, u organizaciji Fudbalskog saveza Rusije i Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA).


Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da se učesnik fotografiše pored vozila izloženog ispred hale 1 Beogradskog sajma i da fotografiju objavi na društvenoj mreži, nakon čega može da izabere jednu kutiju u kojoj se nalazi neka od nagrada.

Datum: 21.03.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...