Ambasador Srbije u Kini primio delegaciju Beogradskog maratona

Na poziv organizatora Pekinškog maratona i nekoliko drugih kineskih institucija i poslovnih partnera, u toku prethodne nedelje delegacija Beogradskog maratona boravila je u NR Kini. 


Tom prilikom članove delegacije primio je ambasador Republike Srbije u Kini g. Milan Bačević i u prijateljskom razgovoru se informisao o aktivnostima predstavnika Beogradskog maratona i turističke agencije Big Blue tokom posete Kini.


Gospodin Bačević je delegaciji dao punu podršku, izrazivši zadovoljstvo planiranim aktivnostima i u izuzetno otvorenom razgovoru zajednički je konstatovano da je Beogradski maraton važan događaj od šireg značaja za Beograd i Republiku Srbiju. Naznačeno je da Beogradski maraton ima velike potencijale razvoja i da će se saradnja ambasade Republike Srbije i Beogradskog maratona nastaviti, pogotovu s obzirom na činjenicu da Beogradski maraton u Kini razvija nekoliko projekata sa kineskim partnerima, sa ciljem dovođenja što većeg broja kineskih trkača na događaje koje organizuje.


U sastavu delegacije Beogradskog maratona bili su Dejan Nikolić - direktor Beogradskog maratona, Aleksandar Marinković – zamenik direktora Beogradskog maratona i Slobodan Žakula – predstavnik turističke agencije Big Blue.


31. Beogradski maraton će se održati 21.04.2018. godine.


Datum: 14.02.2018. Autor: Beografski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...