x

Ambasador Srbije u Kini primio delegaciju Beogradskog maratona

Ambasador Srbije u Kini primio delegaciju  Beogradskog maratona

Na poziv organizatora Pekinškog maratona i nekoliko drugih kineskih institucija i poslovnih partnera, u toku prethodne nedelje delegacija Beogradskog maratona boravila je u NR Kini. 


Tom prilikom članove delegacije primio je ambasador Republike Srbije u Kini g. Milan Bačević i u prijateljskom razgovoru se informisao o aktivnostima predstavnika Beogradskog maratona i turističke agencije Big Blue tokom posete Kini.


Gospodin Bačević je delegaciji dao punu podršku, izrazivši zadovoljstvo planiranim aktivnostima i u izuzetno otvorenom razgovoru zajednički je konstatovano da je Beogradski maraton važan događaj od šireg značaja za Beograd i Republiku Srbiju. Naznačeno je da Beogradski maraton ima velike potencijale razvoja i da će se saradnja ambasade Republike Srbije i Beogradskog maratona nastaviti, pogotovu s obzirom na činjenicu da Beogradski maraton u Kini razvija nekoliko projekata sa kineskim partnerima, sa ciljem dovođenja što većeg broja kineskih trkača na događaje koje organizuje.


U sastavu delegacije Beogradskog maratona bili su Dejan Nikolić - direktor Beogradskog maratona, Aleksandar Marinković – zamenik direktora Beogradskog maratona i Slobodan Žakula – predstavnik turističke agencije Big Blue.


31. Beogradski maraton će se održati 21.04.2018. godine.


Datum: 14.02.2018. Autor: Beografski maraton

PROČITAJTE JOŠ...