x

Mg Mivela voda prijatelj 51. Međunarodne trke Beli Kros

Mg Mivela voda prijatelj 51. Međunarodne trke Beli Kros

Na beogradskom izletištu Košutnjak, koji predstavlja oazu čistog vazduha, održana je 51. Međunarodna trka „Beli Kros“, koja je okupila brojne ljubitelje sporta i atletičare.

Učesnici su pokazali besprekornu kondiciju, a Mg Mivela voda bila je tu za sve kako bi učesnicima pružila hidrataciju i neophodnu dnevnu dozu magnezijuma.

Prilikom svake fizičke aktivnosti, dolazi do pojačanog  znojenja, aktiviraju se mišići, gubi se tečnost i elektroliti zato je veoma važno da vodimo računa da pre, tokom i posle fizičke aktivnosti nadoknadimo  gubitak minerala, a najbolji način je balansiranim unosom prirodnih namirnica i vode bogate magnezijumom. Od izuzetnog značaja je da se osigura svakodnevni, kontinuirani unos magnezijuma iz prirodnih izvora, imajući u vidu da organizam nije u stanju da ga sam stvara ili čuva, kako bi se na taj način obezbedilo pravilno odvijanje vitalnih funkcija organizma. Kako bi iskoristljivost magnezijuma u organizmu bila potpuna, neophodno je da bude u obliku hidrogen-karbonata koji se brzo i lako rastvara u organizmu i dospeva do svake ćelije u organizmu. Upravo ovakav oblik magnezijuma nalazi se u Mg Mivela vodi koja redovnom konzumacijom obezbeđuje stabilno prisustvo magnezijuma u organizmu, bez oscilacija karakterističnih za unos magnezijuma  u drugom obliku.

Učinite nešto dobro za sebe svakoga dana, bavite se fizičkom aktivnošću i ne zaboravite na redovnu hidrataciju.

Datum: 13.02.2018. Autor: Ivana Petrović

PROČITAJTE JOŠ...