26. Zimski fudbalski turnir Čukarica

26. Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se u periodu od 03. februara do 04. marta 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Gradske Opštine Čukarica, a u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda.

Povodom početka 26. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica u sali Gradske opštine Čukarica održana je konferencija za novinare. Na konferenciji su učestvovali predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, promoter turnira Miodrag Martać, direktor turnira i pomoćnik predsednika GO Čukarica Predrag Jeremić i član odbora Legenda srpskog fudbala i predsednik Trenerske organizacije Srbije Stanislav Karasi, a prisustvovali su i članovi organizacionog odbora član Opštinskog veća Zoran Adamović, sekretar Organizacije fudbalskih sudija Beograda Miroslav Stojanović i komesar turnira Nebojša Tasić.

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić poželeo je učesnicima da turnir protekne u najbolјem redu, fer plej igri i da vlada sportski duh.
- “Čukarica je 2018. godinu proglasila Godinom sporta, te ćemo pored ovog turnira, nastaviti i dalјe da organizujemo druge sportske aktivnosti i da vodima o računa o klubovima sa Čukarice. Turnir je nastao sa idejom da se ovaj zimski period iskoristi kao pripremni za ekipe sa teritorije Beograda, i prilika da se susretnu i odmere snage pred prolećno prvenstvo“, rekao je Srđan Kolarić poželevši svim takmičarima mnogo uspeha na predstojećem turniru.

Direktor Zimskog fudbalskog turnira Predrag Jeremić rekao je da će ovaj turnir biti prvi događaj u Godini sporta i da će se na terenima na Adi Ciganliji odigrati 42 utakmice.

Promoter ovogodišnjeg turnira Midrag Martać izrazio je zahvalnost opštini Čukarica na čelu sa predsednikom Srđanom Kolarićem, istakavši da je na Čukarici svaka godina Godina sporta. Martać je poručio da je opština Čukarica primer svim opštinama kako treba da se ponašaju prema sportistima i da mu je čast da učestvuje u organizaciji ovog turnira.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Stanislav Karasi rekao je da mu je bila čast što je bio promoter prošlogodišnjeg Zimskog fudbalskog turnira i izrazio nadu da će se tradicija nastaviti.

Nakon obraćanja izvučeni su parova koji će se susresti tokom takmičenja.Datum: 24.01.2018.
Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2018

POVEZANE VESTI...
+ Zorana Arunović i Damir Mikec najbol...
+ Raspored utakmica - Zimski fudbalski...
+ Orlovi pred Beloruse: Rival je u pred...
+ Jovović na sastancima evropskih komi...
+ Donkafe zvanična kafa Olimpijskog ko...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2013
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2014
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2016
+ Zimski fudbalski turnir Čukarica 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...