x

Ljiljana Kandić i Dejan Trifunović pobednici 20. „Božićnog turnira“ u Kraljevu

Ljiljana Kandić i Dejan Trifunović pobednici 20. „Božićnog turnira“ u Kraljevu

Kuglašica beogradskog superligaša Singidunima Ljiljana Kandić i provotimac superligaša Kragujevca Dejan Trifunović osvojili su prva mesta na jubilarnom 20. „Božićnom turniru 2018“ koji je u Kraljevu organizovao domaći klub Ibar.

Na kuglani kraj Ibra, Trifunović je odigrao odlično i ubedljivo trijumfovao sa 589 čunjeva.  Miroslav Simeunović, kuglaš Kraljeva bio je drugi sa 554 čuenja, dok je iskusni as Čačka, nekadašnji reprezentaivac Zoran Golubović osvojio treće mesto sa 544 čunja.

Kandićeva je  na zahtevnoj kuglani jedina prebacila granicu od 500 čunjeva, oborivši 502 „drva“. Drugo mesto pripalo je Mirjani Milojević iz Čačka sa 480 čunjeva, dok je treće mesto osvojila Angelina Stevanović iz kraljevačkog Ibra sa 468 čunjeva.

- Na turniru je igralo blizu 30 kuglašica i kuglaša i zahvaljujem im se što su  došli da zajedno proslavimo lep jubilej, dvadeseto izdanje  turnira - rekao je direktor turnira i glavni sudija istakniti kuglaški radnik iz Kraljeva Ljubinko Kočović.-  Bilo je i dobrih rezultata, podelili smo i novčane nagrade i, što je najvažnije, lepo se družili i sačuvali tradiciju.

Prošle godine na “Božićnom turniru” slavio je Ljubisav Perišić (PPT Trstenik).



Datum: 09.01.2018. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...