x

Potpisan protokol o saradnji KSS i Kuglaškog saveza Republike Srpske

Potpisan protokol o saradnji KSS i Kuglaškog saveza Republike Srpske

Predsednik Kuglaškog saveza Srbije Uroš Dragojlović i predsednik Kuglaškog saveza Republike Srpske  Nebojša Malešević potpisali su  u Beogradu na štandu Ministarstva porodice, sporta i omladine Republike Srpske protokol o saradnji.

Prisustvovali su ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Srbije Predrag Peruničić, sekretar za sport i zamenik ministra zadužen za sport Republike Srpske  Dragan Jaćimović i brojne druge ugledne zvanice.

- Sa kuglaškim klubovima i organizacija Republike Srpske imamo dugogodišnju, izuzetno uspešnu, saradnju koja će se,  ovim protokolom,  još proširiti - istakao je Uroš Dragojlović predsednik KS Srbije.- Uz snažnu podršku resornih ministarstava Srbije i Republike Srpske, siguran sam da možemo zajednički da radimo na školovanju i usavaršavanju kuglaških trenera i sudija i posebno u oblasti kampova za talente, gde Kuglaški savez Srbije ima višedecenijsko iskustvo.

U delegaciji KS Republike Srpske bio je i generalni sekretart Siniša Andrić a štand KS Srbije su posetile u kuglašice – članice klubova iz Republike Srpske.

Nebojša Malešević je u znak sećanja na ovaj lep trenutak, uručio Urošu Dragojloviću za Kuglaški savez Srbije umetničku sliku.

Protokole su potpisali i predsednici biciklističkih, streljačkih i karate saveza Srbije i Republike Srpske.

Datum: 26.11.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...