x

Udovičić otvorio Sajam sporta, reprezentativci na štandu KSS

Udovičić otvorio Sajam sporta, reprezentativci na štandu KSS

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Srbije otvorio je Samaj sporta u hali 1 Beogradskog sajma, a brojne ugledne goste, predstavnike diplomatskog kora, vrhunske sportiste, sportske radnike i stručnjake pozdravili su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, parastonoteniserka Borislava Perić Ranković i proslavljeni rvač Davor Štefanek.

U svečanom defileu Kuglaški savez Srbije predstavljali su  reprezentativci  Jasmina Anđelković, Olivera Čikoš, Mateja Šakić, Borislav Rogić, Marko Antić, Bojan Kličarić, Žalislav Jakab, Milorad Vojnović i Pavle Stojanović. Tablu u defileu je nosio juniorski reprezentativac Crvene zvezde Bojan Kličarić.

Reprezentativci koji su i stipendisti Ministarstva omladine i sporta Srbije prisustvovali su i  seminaru Anti doping agencije Srbije.

Domaćin sportistima, na lepo uređenom štandu KSS, koji izuzetno privlači pažnju, bio je predsednik  Uroš Dragojlović sa saradnicima.

Moto sajma ove godine je „Srbija –zemlja sporta“. Organizator je Sportski savez Srbije pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.  Granski savezi, teritorijalni savezi i organizacije, proizvođači sportske opreme i drugih rekvizita predstaljaju se posetiocima na blizu 120 štandova. Sajam traje do 26. novembra i ulaz je slobodan. Radno vreme je do 10 do 19 časova.

Datum: 25.11.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...