Uspešno održan prvi sajam fitnesa i rekreacije - BELFIS

Prvi Sajam fitnesa i rekreacije „BELFIS 2017“ održan je u Beogradu u „Belekspo centru“ u organizaciji Saveza za rekreciju i fitnes Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.

“Belfis 2017”  je posetio veliki broj Beograđana koji su na imali priliku da se upoznaju sa svakim delom rekreacije i fitnesa: opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, kao i sa inostranim srodnim organizacijama.

Košarkašica Milica Dabović je posetila sajam i istakla da je ovaj događaj važan, kako za vežbače tako i za roditelje kojima je cilj da svojoj deci omoguće rekreaciju od najranijeg uzrasta.

Marija Savić Srećković, višestruka prvakinja u fitnesu, a takođe i fitnes instruktorka, istakla je da ovakvi sajmovi predstavljaju najbolju priliku da se  širi svest o zdravom životu i rekreaciji. Posebeno je podvukla da je “BELFIS 2017” dokaz da Srbija ne zaostaje za svetom i da Beograd po organizaciji, atraktivnim programima i velikom broju posetilaca može da stane uz rame svetskim fitnes sajmovima kao i da je ponosna što su i najmlađi članovi njenog fitnes kluba danas pokazali šta znaju.

Biljana Ranković, programski menadžer „BELFISA 2017“, je posebno podvukla da je Beograd organizacijom „Belfisa“ kao i sedmog „Evropskog fitnes kongresa“ ušao na velika vrata među svetske organizatore ovakvih manifestacija.

Na svečanom otvaranju govorio je i  Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Grada Beograda koji je istakao da je ovaj događaj itekako značajan, ne samo za Beograd, nego i čitavu Srbiju, jer promoviše zdrav život. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsednik Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije Nebojša Stojanoski kao i veliki broj uglednih zvanica.

„BELFIS 2017“ je organizovan  i uz sponzorsku  podršku  firmi „Labelamafia“, Najki, Akva viva, „Džas superior“, „Čunga lunga“, Oriflejm, „Fit pas“, „Filip travel“, Mogul,  Seat, Farmanova i „Unika osiguranje“, dok  je tehnički organizator i distributer ulaznica bio „Tiket lajn“.


Datum: 18.09.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...