x

Uspešno održan prvi sajam fitnesa i rekreacije - BELFIS

Uspešno održan prvi sajam fitnesa i rekreacije - BELFIS

Prvi Sajam fitnesa i rekreacije „BELFIS 2017“ održan je u Beogradu u „Belekspo centru“ u organizaciji Saveza za rekreciju i fitnes Srbije i pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.

“Belfis 2017”  je posetio veliki broj Beograđana koji su na imali priliku da se upoznaju sa svakim delom rekreacije i fitnesa: opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, kao i sa inostranim srodnim organizacijama.

Košarkašica Milica Dabović je posetila sajam i istakla da je ovaj događaj važan, kako za vežbače tako i za roditelje kojima je cilj da svojoj deci omoguće rekreaciju od najranijeg uzrasta.

Marija Savić Srećković, višestruka prvakinja u fitnesu, a takođe i fitnes instruktorka, istakla je da ovakvi sajmovi predstavljaju najbolju priliku da se  širi svest o zdravom životu i rekreaciji. Posebeno je podvukla da je “BELFIS 2017” dokaz da Srbija ne zaostaje za svetom i da Beograd po organizaciji, atraktivnim programima i velikom broju posetilaca može da stane uz rame svetskim fitnes sajmovima kao i da je ponosna što su i najmlađi članovi njenog fitnes kluba danas pokazali šta znaju.

Biljana Ranković, programski menadžer „BELFISA 2017“, je posebno podvukla da je Beograd organizacijom „Belfisa“ kao i sedmog „Evropskog fitnes kongresa“ ušao na velika vrata među svetske organizatore ovakvih manifestacija.

Na svečanom otvaranju govorio je i  Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Grada Beograda koji je istakao da je ovaj događaj itekako značajan, ne samo za Beograd, nego i čitavu Srbiju, jer promoviše zdrav život. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsednik Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije Nebojša Stojanoski kao i veliki broj uglednih zvanica.

„BELFIS 2017“ je organizovan  i uz sponzorsku  podršku  firmi „Labelamafia“, Najki, Akva viva, „Džas superior“, „Čunga lunga“, Oriflejm, „Fit pas“, „Filip travel“, Mogul,  Seat, Farmanova i „Unika osiguranje“, dok  je tehnički organizator i distributer ulaznica bio „Tiket lajn“.


Datum: 18.09.2017. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...