x

Sajam rekreacije i fitnesa - Belfis 2017

Sajam rekreacije i fitnesa - Belfis 2017

Sajam rekreacije i fitnesa - Belfis održaće se u periodu od 15. do 17. septembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije.


Sajam rekreacije i fitnesa BELFIS ima ambiciju da postane najveći fitnes događaj u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Pokrivajući više od 2.500 kvadratnih metara sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona.

Ovogodišnji sajam rekreacije i fitnesa - Belfis, na kome se očekuje dolazak 10000 posetilaca iz zemlje i regiona, održaće se u Belexpo centru (ul. Španskih boraca 74, Novi Beograd) u Beogradu.

Programom sajma rekreacije i fitnesa - Belfis, kao glavne teme, predviđene su zdravlje, fitnes i wellness. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama.

Takođe, programom manifestacije predviđeno je više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, wellness, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding, ali i VII Evropski fitness kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma.

Više informacija o sajmu rekreacije i fitnesa - Belfis možete dobiti putem telefona +381113115648 i/ili i-mejla office@srfs.org.rs

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 15.09.2017. do 17.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@srfs.org.rs
Web sajt: http://belgradefitness.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...