x

Orlovi punim gasom na Rumune

Orlovi punim gasom na Rumune Foto: zrkradnicki.org

Posle spektakularne pobede nad ekipom Rumunije u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rukometaši Srbije su stigli u Šumadijsku prestonicu gde će u nedelju 7. maja u hali „Jezero“ dočekati jučerašnjeg protivnika i eventualnom pobedom širom otvoriti vrata prvenstva u Hrvatskoj.

Vidno umorni, ali osokoljeni velikom pobedom, Petar Nenadić i Nemanja Ilić su bili gosti „BRAVO“ radija, najslušanijeg radijskog emitera u Šumadiji.

- Posle poraza od Belorusije, jučerašnja igra i pobeda nam daju krila i motivaciju da se u nedelju predstavimo u najboljem svetlu Kragujevačkoj publici i svim ljubiteljima rukometa u Srbiji. Isti protivnik ali nova utakmica u kojoj krećemo od nule i moramo dati i poslednji atom snage da osvojimo nova dva boda i tako se približimo ostvarenju cilja i plasmanu na prvenstvo Evrope. Biće teško, ali imamo kvalitet, znanje i volju da trijumfujemo – poručio je strelac pobedonosnog gola u Rumuniji Petar Nenadić.

- Lopta je u našem dvorištu i sve je u našim rukama. Ako ponovimo onu borbenost i zalaganje koje smo prikazali juče, mislim da se pobeda ne dovodi u pitanje. Igrao sam dve godine u Kragujevcu i znam da ćemo imati veliku podršku sa tribina a verujem da će nas bodriti cela Srbija pored malih ekrana u želji da vratimo naš reprezentativni rukomet tamo gde mu je mesto. Ono što mogu da obećam je da će momci ostaviti srce na terenu u grotlu Kragujevačkog „Jezera“ u želji da ostvarimo krajnji cilj – nadovezao se ubojito levo krilo Nemanja Ilić.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova a ulaz je slobodan.
Datum: 06.05.2017. Autor: ŽRK Radnički

PROČITAJTE JOŠ...