x

Rvači Partizana najbolji na Serbia Open-u

Rvači Partizana najbolji na Serbia Open-u

Rvački klub "Partizan" Beograd najbolji je u Srbiji, epilog je održavanje I Kupa Srbije za mlađe seniore (U23), takođe poznat i kao "Serbia Open", održanog u sportskoj hali "SD Radnički" u subotu u Beogradu.

Na jednom od najznačajnijih ekipnih takmičenja snage su odmerili rvači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Moldavije, Bugarske i Rumunije, a na takmičenju je učestvovalo 17 ekipa. U zanimljivim i kvalitetnim borbama crno – beli su zasluženo stigli do titule prvaka osvojivši pet medalja, jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri bronzane medalju.

Zlatnu medalju osvojio je Boban Živanović (130kg), srebrnu medalju osvojio je Žarko Velimirović (71kg), dok su bronzane medalje osvojili Branko Živanović (130kg), Teodor Milivojević (98kg) i Božidar Baltić (85kg). U konkurenciji 80 kg Stefan Gavrilović zauzeo je peto mesto. 

Trener ekipe iz Humske Batrić Karadžić očekivano je zadovoljan prvim mestom i osvojenim peharom, ali napominje da to nije veliko iznenađenje i da će Partizan još većom snagom krenuti u nove pobede koje ih uskoro očekuju.
 
Datum: 19.02.2017. Autor: Rvački klub Partizan

PROČITAJTE JOŠ...