x

Aktivnosti SSZS: Radoslav Ružić novi predsednik Saveza

Aktivnosti SSZS: Radoslav Ružić novi predsednik Saveza
Novi predsednik Streljačkog saveza regiona Zapadna Srbija je Radoslav Ružić iz kluba Dragačevo iz Guče. Ružić je izabran na Skupštini SSZS u Gornjem Milanovcu, umesto dosadašnjeg predsednika Milana Parezanovića (SD “Boško Petrović”), koji je kandidat za člana Upravnog odbora Streljačkog saveza Srbije. 

Izborna skupština nacionalnog Saveza biće održana 21. februara u Beogradu. Oba kandidata za predsednika SSS, Siniša Mašović, aktuelni predsednik, i Nenad Putnik, član Nadzornog odbora Streljačkog saveza Srbije, su delegatima na sednici u Gornjem Milanovcu predstavili svoje programe.

Na Skupštini SSZS za novog člana Upravnog izabran je Miodrag Lazić iz Streljačkog kluba Centar plus (Valjevo).

Uspešno školovanje sudija
Ove godine SSZS je preduzeo značajne korake na poboljašnju strukture i kvaliteta rada sudijskog kadra. U Guči je ove sedmice organizovan seminar (predavanje i testiranje) za dobijanje “B”, “C” i “E” sudijske licence.

Seminaru je prisustvovao 31 kandidat. Po izjavama članova Sudijske komisije kandidati su bili veoma pažljivi i aktivni tokom predavanja, a na kraju su svi uspešno položili testove. Sa ovim i narednim seminarom u Užicu, planiranim za kraj godine, Savez znatno ojačava sudijski kadar, kako brojčano, tako i stručno. Time će SS zapadne Srbije biti u mogućnosti da takmičenja koja organizuje u potpunosti pokrije sudijama iz svog regiona.

Datum: 17.02.2017. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...