x

Obraćanje javnosti Marije Lojpur povodom novonastale situacije

Pošto sam više puta videla da se moje ime prožima u sredstvima javnog informisanja kroz proizvoljne izjave, rešila sam da se obratim javnosti i tako stavim tačku na takve pojave.


Shodno tome svim novinarima koji su koristili moje ime, a nisu me prethodno kontaktirali,želim da se “zahvalim” na “objektivnom i korektnom izveštavanju” svojih čitalaca, osim dnevnom listu VEČERNJE NOVOSTI koje su tačno i korektno prenele moju izjavu.
   

Poričem sve izrečene dezinformcije iznete u dosadašnjim saopštenjima. Niti sam izvršila opstrukciju prema igračicama, niti imam povredu kolena, niti trenutno imam ambicija da postanem sportski direktor kluba.
   

Trenutna situacija u klubu nije na zavidnom nivou i to niko ne poriče, ali se nadam da će uskoro doći do zadovoljavajućeg rešenja.
   

Istina je da smo bile u štrajku zbog neisplaćenih zarada od avgusta i da tražimo sazivanje Skupštine kluba, kao regularni članovi iste gde očekujemo da se u Upravni Odbor kooptira određen broj novih članova, koji bi pomogli u rešavanju i izlazu iz novonastale situacije.
   

Svi koji žele da upravljaju ili su već upravljali klubom do sada su se krili iza imena igračica a mi smo najmanje zainteresovane za njihove intrige.
   

Sve inicijative igračica koje su obelodanjene su isključivo vezane za našu egzistenciju i dalje bavljenje rukometom.

Marija Lojpur,kapiten ŽRK Radnički

Datum: 14.12.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...