x

Uskoro otvaranje terena za karling na Starom DIF-u

Uskoro otvaranje terena za karling na Starom DIF-u
Svi zainteresovani će u Beogradu ponovo moći da probaju, treniraju i igraju karling uključujući karling u kolicima, ove zime na klizalištu Ajs park Stari DIF (Ice Park Stari DIF) u Deligradskoj 27 na opštini Savski venac.

Za nekoliko dana će biti otvoren Beogradski karling šator, jedini zatvoreni teren za karling na Balkanu, koji bi trebalo da radi naredna tri meseca i gde će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa karlingom, zimskim olimpijskim sportom sa najvećim rastom popularnosti u svetu. Godine starosti nisu prepreka za bavljenjem ovim sportom, tako da će već deca od 12 godina starosti do odraslih u poznim godinama moći da igraju karling.

Biće organizovana državna prvenstva za različite kategorije, Beogradski kup Br.2, međunarodni turniri, školska i studentska takmičenja, kao i ona za penzionere.

Pozivamo sve (srednje) škole i fakultete, đačke, studentske, sportske, turističke i organizacije osoba sa invaliditetom, da nam se jave kako bi njihovi đaci, studenti, zaposleni i članovi mogli da organizovano dođu i probaju karling, ali i klizanje u Ajs parku Stari DIF.

Naši stručnjaci i reprezentativci vam stoje na raspolaganju i da besplatno dođu u vašu školu ili fakultet, održe kratko uvodno predavanje o karlingu i prezentaciju uz pomoć ”Kotrljajućeg karlinga”. Sve dodatne informacije možete naći na: www.facebook.com/serbiancurling
Datum: 13.12.2016. Autor: Nacionalna Karling asocijacija Srbije

PROČITAJTE JOŠ...