Novosađani nastavili dominaciju pobedom na svom terenu

Autor fotografije: Aleksandar Kamasi
 
 
Novi Sad je proteklog vikenda drmala basketаška groznica, Štrand je ugostio veliki broj navijača i ekipa na turniru 3x3 Novi Sad Streetball, pod pokroviteljstvom tima Novi Sad Al Wahda.

Najbolji basketaški tim sveta upriličio je svojim sugrađanima jedinstveni događaj u pauzi između velikih turnira, pa su Novosađani imali priliku da na delu vide najatraktivnije poteze Dušana Domovića Buluta, Marka Savića, Marka Ždera i Dejana Majstorovića.

Odziv je bio fenomenalan, sve je bilo krcato i pored samih tribina nije bilo mesta za prolaz, što je novi pokazatelj kako sve vodi ka tome da se 3x3 potpuno etablira i afirmiše kao sport, o čemu inače svedoče i najave o uključivanju u olimpijsku porodicu. Već od 16 časova, počelo je zagrevanje za takmičenje šutiranjem trojki u U15 konkurenciji, u kom je pobedio Vukman Protić, dok su u 3x3 turniru domaćini odneli trijumf, savladavši Olimp Beograd u finalu sa 21:15.

-U organizacionom smislu, iz godine u godinu  turnir na Štrandu dobija na kvalitetu, ovo je već peta godina u nizu kako se organizuje, po reakcijama gledalaca, bio je najlepši do sada. Momci iz Dnevnjaka, Miloš Milaković i Mihajlo Radivojević, potrudili su se vođenjem programa da nikome ne bude dosadno u pauzama, a tu je bio još nastup repera Gazde Paje pred finale, pa je sve bilo u duhu basketaške kulture - kaže Marko Ždero.
Datum: 22.08.2016. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...