x

Uskoro stiže film The Fourth Phase

Uskoro stiže film The Fourth Phase Autor fotografije: Aaron Blatt / Red Bull Content Pool
Dugo isčekivani film snoubordera Travisa Rajsa “The Fourth Phase” donosi nam ambiciozno putovanje po Severnom Pacifiku. Globalna premijera zakazana je za 2. oktobar samo na Red Bull TV, a video će biti dostupan do 3. oktobra.

Santa Monika, Kalifornija – Kreator filma “The Art of Flight”, Red Bull Media House predstavlja “The Fourth Phase”, film koji prikazuje avanturističko putovanje po Severnom Pacifiku i pejzaže koji se samo sanjaju, a pritom sadrži mnogo više od novih predela.

Ne možemo da dočekamo 2. oktobar. Nakon četiri godine snimanja, u oktobru konačno izlazi opus Travisa Rajsa pod nazivom "The Fourth Phase" koji ćete premijerno moći da pogledate na Red Bull TV-u. Ovo je snoubording film koji se žarko iščekuje već godinama. Rajsova vizija za ovaj film je počela da se stvara onog dana kada su završili snimanje "The Art of Flight", a putovanje na koje se upustio da bi ga napravio, napraviće ogroman uticaj na snoubording svet.

Trejler će vam samo zagolicati maštu za ono što možete da očekujete u oktobru. Biće ovo kinematografsko master delo, projekat koji će zaista definisati žanr. Drugim rečima, biće fenomenalno!

Konačno, pogled na projekat nam daje uvid u Travisov um, razdvajajući "The Fourth Phase" na jednostavnije delove.

Dok istražuje prirodu Džeksona u Vajomingu, sa svojim guruom Brajanom Igučijem 2013. godine, Rajs osmišljava 16.000 milja dugo putovanje koje će obuhvatiti praćenje hidrološkog ciklusa oko Pacifika. Praćenje snega, leda, kiše i ostalog u pokušaju da razumeju elemente u prirodi kao neki od najboljih snoubordera na svetu. Ovo je misija za ludake. Ali ne brinite, biće i snoubording vožnje u ovom filmu.

"Kreiranje "The Fourth Phase" filma je okupilo neverovatnu grupu snoubordera, zajedno sa najposvećenijom producentskom ekipom u poslu, kako bi lično posvedočili vremenskim promenama Severnog Pacifika." - rekao je Travis Rajs.

Pored vrhunske snimateljske ekipe, Travisa su na njegovom putu pratili i sjajni snouborderi kao što su Mark Landvik, Erik Džekson, Mister Iguči, Pet Mur, Mikel Beng, Džeremi Džouns, Viktor de Le Ru, Ben Ferguson i mnogi drugi.
"Vodimo publiku na pravo putovanje, sa svim usponima i padovima. U srži filma zabeležili smo neverovatnu snoubording akciju u zabačenim delovima planete, ali takođe pričamo i emotivnu ljudsku priču." Izjavio je režiser Džon Klazkievič.

Rajs je sam kriv što su očekivanja od ovog filma ogromna. Ovaj čovek ima standarde veće od bilo čega što smo do sada videli, a sama činjenica da je uključen u ovaj projekat garantuje nam da ćemo biti oduševljeni. Odbrojavanje se nastavlja.

Datum: 22.08.2016. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...