x

Vikend pun avanture za osobe sa invaliditetom

Vikend pun avanture za osobe sa invaliditetom
U okviru programa "Leto na Adi" naši sugrađani sa invaliditetom su protekli vikend imali priliku da provedu u nezaboravnim trenucima i uzbuđenjima, ali svakako i ljubaznosti i gostoprimstvu,  koje svojim  posetiocima nudi  Avantura-park na Adi Ciganliji.

Svako od osoba sa invaliditetom, a bilo ih je svih uzrasta i oba pola, među kojima su najbrojniji bili korisnici iz Asocijcije za promociju inkluzije obuhvaćeni programom zaštićenog stanovanja, dobio je priliku da nađe deo svog zadovoljstva. Dok je većina posetilaca, pre svega najmlađi, po prvi put bila suočena sa izazovima i uzbuđenjima koje ovaj prostor pruža, oni već afirmisani i iskusni sportisti sa invaliditetom još jednom su imali priliku da provere i na lep način potvrde svoje umeće i mogućnosti.

Uspešan organizator ovih aktivnosti bio je Sportski Savez osoba sa invaliditetom Beograda a realizaciju je, kao i ukupnog programa "Leto na Adi" omogućio  Grad Beograd  a finansijski podržao Gradski  Sekretarijat za sport i omladinu. Sve fotografije možete šogledati na našoj facebook strani Sportski savez osoba sa invaliditetiom Beograda.
Datum: 27.08.2013. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...